Browsing byAuthor윤원병

Jump to:
All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 1 to 3 of 3

Issue DateTitleAuthor(s)
2013-11Effect of flour of coloured potato (Hongyoung and Jayoung) for antioxidant activity and texture properties of manufacturing noodle홍윤기; 정화빈; 김상민; 판철호; 남정환; 조지홍; 권오근; 정진철; 이재권; 윤원병
2014-11유색감자 자영 분말을 이용한 쿠키의 항산화활성 및 품질특성정화빈; 김지아; 판철호; 윤원병
2016-06-02유색감자(자영, 홍영)를 이용한 항산화 활성을 갖는 면의 제조판철호; 김상민; 차광현; 윤원병; 이윤주; 정화빈; 노주원; 강경수; 홍윤기

BROWSE